0212 596 14 17 | info@bibloguzellik.com

Biblo Güzellik Salonu 2016 yılından bu yana İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kurulmuştur. Müşteri memnuniyeti hedef alınarak profesyonel ekibimiz ve danışmanlarımızla sağlığınız ön plandadır. Estetik ve güzelliği bir bütün olarak görmekte olan Biblo Güzellik Salonu “Gençlik ve Güzellik Herkesin Hakkıdır.’’ ilkesi ile Esenyurt, İstanbul’da hizmet vermektedir.

Biblo Güzellik’te, Epilasyon, İğneli Epilasyon, estetik, sağlık ve cilt bakımı konusunda 15 yılı geçen tecrübeye sahip uzmanlar tarafından uygulanmaktadır. Kapsamlı bilgi ve uygulamaları bulabileceğiniz, hijyen kurallarının uygulandığı, aklınıza gelen her sorunuza cevap alabileceğiniz adrestir. Yaşam kalitenizi arttırmak, estetik, sağlık ve güzellik uygulamaları yeni teknolojilerin kullanımıyla mümkündür.

Son teknoloji Alexandrite ve Diode ile acısız epilasyonunuzu yaptırabilirsiniz, %100 tüysüzlük için altın iğne uygulamalı iğneli epilasyon ile sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Sarı, kızıl, beyaz, gri ve ince tülyere mi sahipsiniz? – Kalıcı çözüm iğneli epilasyondur.

Son teknoloji ile üretilen medikal ürünler ile Biblo Beylikdüzü’nde cildinizi temizler, nemlendirir ve koruruz. Cilt sorunlarınıza anti-aging uygulamalar yaptırabilir, geleceğe yatırım yapmış olursunuz. Biblo Güzellik, kendinizi olabildiğince özel hissettiğiniz, güler ve samimi yüzlerle karşılandığınız, istekleriniz doğrultusunda size özel hizmet veren ve itinalı çalışan merkezdir. Uzakta aramanıza gerek yok, sizlere hizmet vermek için varız.